Meest populaire peuterliedjes

Gepubliceerd op 6 september 2023 om 12:59

Peuters en zelfs baby's houden van energiek bewegen, dansen, springen, ... . Je kind wordt er zeer vrolijk van, en het is echt een plezier om je kindje zo vrolijk heen en weer te huppen op de beats van een populair peuterliedje. Maar welke liedjes zijn nu het beste ? Hier vindt u een lijstje van de meest populaire youtube peuter muziek videos.

Op nummer 5 staat het zeer bekende liedje, "de wielen van de bus" met 32 miljoen hits op youtube, daarna hebben we op nummer 4 ook een oude klassieker "ik zag twee beren broodjes smeren" die kennen we allemaal nog van vroeger. 

Nummer drie van mijn lijstje is een jonger liedje namelijk "ze kunnen zeggen wat ze willen van de olifant" met 31 miljoen hits. 

Tsjoe tsjoe wa wa wa met het leuke dansje erbij haalde maar liefst 66 miljoen kijkers en last but not least een liedje waar de kindjes altijd heel erg energiek en wild van worden is duidelijk met 13 miljard hits trrrrrrrrrrr tromgeroffel ... "baby shark!!!". Dit liedje is ook een tof oefenliedje voor de grove en de fijne motoriek.  Trouwens is het originele liedje nog steeds te vinden op youtube onder de naam "kleiner hai" van alemuel. Helaas heeft zij niet veel baat bij het grote succes van baby shark. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.